Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I ALICANTE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Car rental i Alicante – Garanterat bästa pris

  Alicante ligger vackert vid Costa Blanca i södra Spanien. Hit reser många soltörstiga skandinaver året om. Hyr bil i Alicante och utforska den vackra spanska kusten runt staden. Kör till Torrevieja, Benidorm eller ända bort till Cartagena. Eller varför inte bege dig ut på en roadtrip ändå från Barcelona ner till Alicante. Med biluthyrning ser du mer av ditt resmål. Som kund hos Auto Europe kan du vara säker på att du får förstklassig service och moderna hyrbilar. Du kan hämta car rental i Alicante på en mängd olika platser. Du kan till exempel enkelt hämta ut din bil direkt på Alicante flygplats som ligger ca. 9 km söder om staden annars finns kontor på tågstationen med adress: Avida de Salamanca. Med en hyrbil i Alicante är det lätt att utforma sin alldeles personliga resa i Spanien. Stanna till i små städer, hitta en avlägsen strand eller gör en utflykt till innlandet.

  Car rental Alicante- praktiska tips

  Shopping: I och utanför Alicante finns oändligt med shoppingmöjligheter. Generellt är affärer öppna måndag till lördag och öppnar mellan 09.00 till 10.00 och brukar stänga vid kl 20.00. Kl 13.00 eller kl 14.00 stänger affärerna dock för en cirka 4 timmars lång siesta. Stora shoppingcentra och supermarkets är öppna hela dagen.

  Museer: Museer är stängda på måndagar. Tisdag till söndag öppnar de flesta museer vid kl 10.00 och stänger allt emellan kl 20.00 och kl 24.00. Även museerna är stängda ett par timmar på eftermiddagen.

  Restauranger: Lunch serveras mellan kl 14.00 och kl 15.30. Generellt serveras middag på restaurangerna från kl 20.00 Spanjorerna gillar att äta sent så mest folk kommer mellan 21.00 och 22.30.

  Rent a car Alicante | Auto Europe

  Car rental i Spanien är enkelt, visst kan tempot ibland vara högre än i Sverige och man bör vara extra försiktig, men vägarna håller hög kvalitet och skyltning är bra. Rent a car Alicante ger dig möjlighet att upptäcka mer av Spanien. Hyr bil i Alicante och upptäck kusten Costa Blanca. Här sägs Spaniens finaste stränder finnas och med en hyrbil är det enkelt att kombinera strandliv med sighseeing i städer. Alicante är relativt litet så har du mer tid rekommenderar vi att du med car rental åker in i landet och besöker någon av de många fina vingårdarna.

  Car rental Alicante - boka online

  När du bokar Car rental i Alicante online genom Auto Europe kan du enkelt hämta upp din hyrbil på flygplatsen eller på ett citykontor. Vi är en hyrbilsförmedlare och samarbetar med flera välkända biluthyrningsföretag, däribland Avis, Hertz, Alamo och Budget. Är det viktigt för dig att du hamnar hos en viss leverantör eller har du andra önskemål kring din bilhyra meddela oss detta vid bokning så hittar vi car rental i Alicante som möter just dina behov. Hitta billig hyrbil i Alicante - sök i formuläret till vänster på vår hemsida. Snart kan du enkelt boka hyrbil i din Smartphone.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsens officiella hemsida - Alicante Airport