Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  AVBONINGSSKYDD

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Res säkert och tryggt med vårt Avbokningsskydd

  När kriser sker är det skönt att veta att man är i trygga händer. Vårt Avbokningsskydd ser till att du är täckt när det oväntade händer. Med Auto Europe kan kunder alltid avboka sin hyrbil gratis upp till 48 timmar innan upphämtningsdatum, men detta skydd täcker även avbokningar som sker inom 48 timmar. Ansökan om återbetalningen måste skickas till oss inom 30 dagar av det att avbokningen sker och skyddet täcker avbokningar på grund av extremta väderförhållande, strejk och annat som ligger utanför kundens kontroll. Vi på Auto Europe ser till att du är täckt oavsett vad som än händer. För din egen sinnesro se till att du lägger till vårt Avbokningsskydd nästa gång du bokar en hyrbil så du är skyddad om det oväntade inträffar.

  Lägg till vårt Avbokningsskydd

  Det kunde inte vara enklare att lägga till vårt Avbokningsskydd när du bokar en bil på vår hemsida. Allt du behöver göra är att lägga till skyddet under din boknings process. Alternativt kan du ringa våra hyrbilsexperter på +46 10 888 66 52 och be om att få lägga till skyddet. Vänligen uppmärksamma att denna produkt endast kan läggas till minst 48 timmar innan upphämtningsdatum och på hyror som är max 21 dagar samt som har ett totalt värde på max 31,000 SEK. Läs villkoren nedan för en fullständig förklaring på hur detta fantastiska skydd fungerar och boka sedan din framtida hyrbil med total sinnesro eftersom du vet att du är täckt ifall något utanför din kontroll skulle göra att dina planer förändras.

  Avbokningsskydd - Villkor
  Avbokningsskydd - Villkor

  Alla fordon bokade med Auto Europe kan av vilken anledning som helst avbokas upp till 48 timmar innan angivet upphämtningsdatum. Detta kan göras på www.autoeurope.se.

  Om du vill ansöka om återbetalning i enlighet med detta Avbokningsskydd, vänligen kontakta Auto Europe via det telefonnummer och/eller e-post som finns på din Bokningsbekräftelse. Du behöver kontakta Auto Europe så snabbt som praktiskt möjligt efter incidenten som lett till ansökan ägt rum.

  Vad ingår

  Om du behöver avboka mindre än 48 timmar innan din bokning börjar, eller om du behöver återlämna ditt hyrbilsfordon i förtid efter upphämtning, kommer detta Avbokningsskydd att återbetala hela hyreskostnaden, eller en proportionell del av ditt dygnspris, som en konsekvens av något av följande:

  1.1 Reseförseningar och sen ankomst.

  1.2 Kunden är oförmögen på grund av Olycka, Kroppsskada eller Sjukdom.

  1.3 Statligt infört Reseförbud eller krav på Karantän som införts 48 timmar före bokad hyresstart eller under pågående hyra.

  1.4 Strejk, inklusive strejker inom flygbolag och flygtrafikledning med mera.

  1.5 Ogynnsamma väderförhållanden, inkluderat snö, frost, dimma, storm vulkanisk aska.

  Vad ingår inte

  Detta Avbokningsskydd täcker inte om avbokningen sker direkt eller indirekt av någon av följande anledningar:

  2.1 Kunden vill inte resa och informerar inte Auto Europe 48 timmar innan bokad upphämtning.

  2.2 Kunden kan inte lämna ett giltigt kreditkortet i huvudförarens namn vid upphämtningen som uppfyller leverantörens villkor eller om Kundens kreditkort inte har tillräckligt med kredit för att få ut det Hyrda Fordonet.

  Ansökan om ersättning

  Du måste förse Auto Europe med bevis som stöttar din Återbetalningsansökan så snabbt som praktiskt möjligt och, under alla omständigheter, ska detta göras inom (30) dagar från dagen att Auto Europe först fick kännedom om din ansökan.

  Om kunden får kännedom om avbokningen mer än 48 timmar före upphämtning och inte kontaktar Auto Europe för att behandla avbokningen i tid, kommer ingen ersättning att betalas ut.

  Återbetalningsansökningar som saknar bevis till stöd för ansökan kan också nekas.

  Vänligen uppmärksamma: För ansökningar som beror på kroppsskada eller sjukdom måste du tillhandahålla ett officiellt läkarintyg som bekräftar orsaken.

  Vårt mål är att alla aspekter av vårt Avbokningsskydd hanteras snabbt, effektivt och rättvist. Om du har frågor eller funderingar gällandet vårt Avbokningsskydd eller din återbetalningsansökan bör du i första hand kontakta:

  Auto Europe Deutschland GmbH
  Landsbergerstrasse 155
  80687 München, Tyskland
  Registration: Amtsgericht Muenchen HRB 149 828
  E-post: Lloydscxl@autoeurope.pt