Välj korrekt hemland
Sverige
Språk  
Vi söker efter de bästa hyrbilspriserna i .
Våra priser är väl värda väntan.
Sök hyrbil

 • Inga avboknings- eller ändringsavgifter

  Du har möjlighet att avboka/ändra upp till 48 h innan upphämtning.
 • Inga kreditkortsavgifter

  Transparenta erbjudanden och bästa prisgaranti.
 • Bäst på service sedan 60 år

  Som partner med världens ledande biluthyrningsfirmor.
 • Upphämtningsstation:
  Börja skriva in din önskade destination och välj sedan från de förslag som kommer upp.
 • Upphämtningsstation:
  Din destination kunde inte hittas. Vänligen sök igen.
 • Upphämtningsstation:
  Ange en upphämtningsstation.
 • Återlämningsstation:
  Ange återlämningsstation.
 • Datum:
  Återlämningsdatumet måste vara senare än upphämtningsdatumet.
 • Inresa till Östeuropa:
  Om du ska köra till östeuropeiska länder, vänligen ring oss på +46 10 888 66 52.
 • Det finns ingen matchande station för denna återlämningsplats. Vänligen välj en annan återlämningsplats eller upphämtningsplats.
 • Förarens ålder:
  Uppge förarens ålder.
Auto Europe samarbetar med: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Om oss

Auto Europes historia

Vår berättelse börjar 1954. Företaget startades i USA med det huvudsakliga målet att hyra ut VW-bubblor till amerikaner som besökte sina barn i Europa. Från denna ursprungliga idé har vårt koncept utvecklat sig och förgrenat sig till att innefatta många andra tjänster inom biluthyrning. För att kunna erbjuda förstklassig service till våra kunder samarbetar Auto Europe med internationella biluthyrare som exempelvis Avis, Budget, Europcar, och Hertz såväl som med ett stort antal nationella och regionala uthyrare.

 

Hos oss på Auto Europe fokuserar vi på våra kunder och kvaliteten på de tjänster vi erbjuder. Det är vår 60-åriga erfarenhet som särskiljer oss från andra hyrbilsföretag. Boka en hyrbil, husbil eller en motorcykel till din resa, hyr en chaufför eller använd vår sökmotor för att hitta ett perfekt hotell till din semester.

Oslagbara hyrbilspriser

Hyrbil  

Vår unika prispolicy är det som gör att vi står ut från mängden. Vi strävar efter att kunna erbjuda de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden. Dessutom: om du skulle hitta ett billigare pris som inkluderar samma service/villkor så kan vi matcha det eller tom slå det! Utöver låga hyrbilspriser erbjuder vi också ett stort urval av hyrbilar och bra rabatter. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste rabatter före alla andra!

Utökad service

Som en av världens största hyrbilsförmedlare har vi tillgång till ett stort antal bilar på mer än 20000 stationer i 180 länder runt om i världen. Vi vill att din resa ska vara så angenäm som möjligt och därför har vi gjort det enkelt att arrangera fler delar av din resa med oss på Auto Europe. Vi erbjuder nu även följande tjänster:

Uthyrning av lyx- och sportbilar

Hyra lyxbil  

Hur ofta får du chansen att köra en lyxig BMW, Ferrari eller Porsche? Auto Europe låter dig förverkliga dina drömmar om att svischa fram längs vägen med en av våra flashiga, högklassiga bilar. Välj från vår fantastiska bilflotta av lyxbilar och imponera till exempel på dina affärskontakter eller gör det bästa av din semester. Glid längs med kusten i en elegant cabriolet. Valet är ditt - du får garanterat en minnesvärd upplevelse!

Hyra husbil

Hyra husbil  

Fördelen med att ha ett portabelt hem under semestern är mer kännbar än någonsin när du packar in hela familjen inför en bilutflykt. Nu, tack vare Auto Europes uthyrning av husbilar, kan du alltid ha ett rullande hem på din semester. Genom att hyra en husbil får du massor av utrymme och du kan känna dig flexibel och äventyrlig på ett helt annat sätt. Vi kan dessutom garantera dig fordonets storlek så du får exakt det du förväntar dig.

Chaufförservice och transferservice från flygplats

Chaufförservice och transferservice  

Vi har alla varit i samma situation - första gången i en ny stad på jakt efter slutdestinationen. Varför inte då ta del av Auto Europes personliga chaufför- och flygplatstransfer? Det kommer garanterat att spara dig en massa tid och energi som behövs bättre under din resa - oavsett om det är affärer eller nöje som väntar. Chaufförerna pratar perfekt engelska och har bra lokalkännedom. Dessa proffs kör dig dit du önskar. Bara slappna av och njut av resan.

Prisvinnande kundtjänst

Auto Europe strävar efter att alltid kunna assistera dig genom hela din bokningsprocess och din hyra. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda och vill återkomma till oss. Auto Europes vänliga och professionella personal finns tillgänglig för dig 7 dagar i veckan. Vår personal svarar på alla dina frågor och lotsar dig genom bokningsprocessen. Vi är stolta över vår prisvinnande kundtjänst, alltid redo att assistera dig och tillmötesgå dina önskemål på ett effektivt och korrekt sätt. Ta oss inte bara på orden! Ring oss gärna för att prata med en av våra medarbetare. Du når oss på vårt gratisnummer (020 888 527), genom email eller sociala medier. Du kan även få ovärderliga tips genom våra destinationsguider.

 

Välj korrekt hemland
close