Välj korrekt hemland
Sverige
Språk  
Vi söker efter de bästa hyrbilspriserna i .
Våra priser är väl värda väntan.
Sök hyrbil

 • Inga avboknings- eller ändringsavgifter

  Du har möjlighet att avboka/ändra upp till 48 h innan upphämtning.
 • Inga kreditkortsavgifter

  Transparenta erbjudanden och bästa prisgaranti.
 • Bäst på service sedan 60 år

  Som partner med världens ledande biluthyrningsfirmor.
 • Upphämtningsstation:
  Börja skriva in din önskade destination och välj sedan från de förslag som kommer upp.
 • Upphämtningsstation:
  Din destination kunde inte hittas. Vänligen sök igen.
 • Upphämtningsstation:
  Ange en upphämtningsstation.
 • Återlämningsstation:
  Ange återlämningsstation.
 • Datum:
  Återlämningsdatumet måste vara senare än upphämtningsdatumet.
 • Inresa till Östeuropa:
  Om du ska köra till östeuropeiska länder, vänligen ring oss på 0208 885 27 eller 0208 885 28 (från mobil).
 • Det finns ingen matchande station för denna återlämningsplats. Vänligen välj en annan återlämningsplats eller upphämtningsplats.
 • Förarens ålder:
  Uppge förarens ålder.
Auto Europe samarbetar med: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Överlev vintern

Överlev vintern med Auto Europe

Vi har lämnat sommaren bakom oss och vintern står för dörren. Trots att det finns många som längtar efter snö och kallare väder så finns de de människor som verkligen "genomlider" vintern. Kyla, kala träd och mörker gör att vi kurar ihop oss hemma framför brasan - vi räknar ner till våren! Men det finns hopp! Det finns platser i världen dit vintern aldrig når. Denna infographik berättar vilka destinationer du kan välja bland om du vill fly vintern hemma!

 

Auto Europe erbjuder biluthyrning i hela världen. Detta betyder att du kan välja mellan ca. 20 000 destinationer i 150 olika länder. Vill du semestra med stil? Välj då vår exklusiva uthyrning av lyxbilar. Boka hyrbil på vår hemsida eller kontakta vårt call center.

 

Drömmer du om vita sandstränder, turkosa hav och solkysst hud oavsett tid på året? Vår infografik talar om var i världen man bäst undviker kyla, regn och snö under de allra mörkaste månaderna på året. Bli inspirerad och se hela vår infografik genom att klicka på bilden nedan!

 

Infografik - överlev vintern

 

 

1. Florida - genomsnittlig badtemperatur på 24°C°

Det finns en anledning till att den amerikanska delstaten kallas för "Sunshine State". Temperaturerna är mer än behagliga här under årets sista månader och risken för regn ooch orkaner är mindre jämfört med på sommaren. Hyr en bil och upptäck enkelt Everglades, Miami och Orlando.

 

Dubai2. Dubai - genomsnittlig badtemperatur på 23°C°

Res till Dubai för en riktig svalkande sommarkänsla. Under sommarhalvåret är nämligen temperaturerna här nästintill outhärdliga men vintern bjuder på ett mer angenämt klimat. Beskåda Jumeirah-moskén, shoppa på en av alla souks eller njut av utsikten från världens högsta byggnad - Burj Khalifa.

 

3. ABC-öarna - genomsnittlig badtemperatur på 25°C°

Fly vintern och res till Karibien! Upptäck Arikok Nationalpark på Aruba med en SUV från Auto Europe, utforska undervattensmiljöer genom att dyka vid Bonaire eller ta en tur i centrum av Willemstad på Curaçao, som finns med på UNESCO världsarvslista.

 

4. Mexiko - genomsnittlig badtemperatur på 26°C°

Mayafolket levde en gång här på Yucatan-halvön och platsen är känd som en av de varmaste i Mexiko. I norr hittar du Chichén Itzá, som är ett av världens 7 underverk. På ön Cancuns östra sida kan du ta en promenad längs de många fina sandstränderna.

 

Mexiko

5. Egypten - genomsnittlig badtemperatur på 22°C°

I norra delen av Egypten kan temperaturerna falla under 20 grader på vintern. Men om du istället beger dig till området kring Röda havet så är vädret betydligt varmare. På turistorten Hurghada till exempel kan du sola, bada, dyka och snorkla.
 

 

6. Kanarieöarna - genomsnittlig badtemperatur på 19°C°

Gran Canaria- den eviga vårens ö. Här råder ett stabilt och sommarlikt klimat året om. Kanarieöarna är en riktigt bra vinterdestination just på grund av detta. På Gran Canarias södra del finns de mest kända turistorterna: Playa del Inglés/Maspalomas och Puerto Rico. Om du gillar vindsurfing passar kanske kanarieön Fuerteventura bättre, på grund av vindförhållandena.

 
 
Klicka på bilden nedan för att se hela infografiken:
 
Överlev vintern - Infografik
 

 
Välj korrekt hemland
close