Välj korrekt hemland
Sverige
Språk  
Vi söker efter de bästa hyrbilspriserna i .
Våra priser är väl värda väntan.
Sök hyrbil

 • Inga avboknings- eller ändringsavgifter

  Du har möjlighet att avboka/ändra upp till 48 h innan upphämtning.
 • Inga kreditkortsavgifter

  Transparenta erbjudanden och bästa prisgaranti.
 • Bäst på service sedan 60 år

  Som partner med världens ledande biluthyrningsfirmor.
 • Upphämtningsstation:
  Börja skriva in din önskade destination och välj sedan från de förslag som kommer upp.
 • Upphämtningsstation:
  Din destination kunde inte hittas. Vänligen sök igen.
 • Upphämtningsstation:
  Ange en upphämtningsstation.
 • Återlämningsstation:
  Ange återlämningsstation.
 • Datum:
  Återlämningsdatumet måste vara senare än upphämtningsdatumet.
 • Inresa till Östeuropa:
  Om du ska köra till östeuropeiska länder, vänligen ring oss på +46 10 888 66 52.
 • Det finns ingen matchande station för denna återlämningsplats. Vänligen välj en annan återlämningsplats eller upphämtningsplats.
 • Förarens ålder:
  Uppge förarens ålder.
Auto Europe samarbetar med: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Checklista för biluthyrning

Hyra bil - Checklist

Att hyra en bil är ett bra sätt att få ut det mest av din semesterdestination. Men för att se till att att din upplevelse inte blir förstörd av oväntade överraskningar, bör du se till att du har koll på hela uthyrningsproceduren och att du vet vad som är bra att tänka på när du hyr bil. Detta inkluderar åldersgränser, extra skydd, reserestriktioner och envägshyror bland annat. Men oroa dig inte, med vår infografik får du all info på ett enkelt och snyggt sätt i smidigt, kompakt format. Om du fortfarande har frågor kan du självfallet kontakta oss!

 

På Auto Europe är vi kända för våra fantastiska hyrbilserbjudanden och många upphämtningsstationer runt om i världen. För att säkerställa att våra kunder kan kontakta oss med eventuella frågor eller funderingar, finns vår reservationsavdelning tillgängliga 7 dagar i veckan! Samtal är gratis när du ringer från fast telefon i Sverige. Jämför våra erbjudanden på vår hemsida eller prata med en av våra agenter för att hitta din perfekta hyrbil.

 

Att hyra en bil är ett perfekt sätt att skapa den ultimata och stressfria semestern. Vad kan vara mer kul än att resa till till din favoritdestination med en grupp vänner eller med familjen, och köra runt i en hyrbil? Innan du hyr bil ta gärna ett titt på våra tips och information om de dokument du behöver för att hämta upp en bil.

 


Klicka på bilden nedan för att ta del av hela infografiken.

 

Infografik - checklista för biluthyrning


 

Åldersgräns

Åldersgräns

 

Åldersgränsen för att hyra en bil varierar från 18-25 år och ofta tillkommer en avgift för unga förare. De flesta uthyrare kräver också att föraren har haft körkort i 1-2 år. Hos vissa uthyrare finns även en övre gräns för äldre förare.

 

Extra skydd

 

Hos de flesta uthyrare så täcker grundpriset inte alla skador. Du kan lägga till extra skydd på plats eller ta en titt på Auto Europes service återbetalning av självrisken eller Super Co

 

Reserestriktioner

 

Reserestriktioner finns ofta i länder med flera stater, eller i länder med extrema väderförhållanden eller komplicerad terräng. Ibland är inresa till vissa regioner eller andra länder förbjuden eller begränsad. Att köra på vatten, stränder eller off road är aldrig tillåtet. Fordonen får inte heller tas till öar.

 

Begränsad körsträcka

 

Planera din rutt och välj din hyra noga. Vissa uthyrare har begränsad körsträcka, vilket innebär att du måste betala för kilometrar körda utöver de som ingår.

 

Extra förare

Extra förare

 

Uthyrare debiterar för extra förare och kan ha begränsningar. Ibland kan din make/maka läggas till utan kostnad och under vissa perioder (speciellt under sommaren) kan en extra förare vara inkluderad i priset.

 

Vägtull

 

Vissa uthyrare kräver att man köper en speciell utrustning som registrerar all vägtull och andra uthyrare erbjuder dig att betala alla vägtullar efter hyrans slut. Att köra i vissa områden eller korsa broar mm. kan medföra extra kostnader.

 

Korsa landsgränser

 

Varje uthyrare sätter sina egna regler när det kommer till resa utanför landet. Anteckna alla reseönskemål på din bokning och vi bekräftar om uthyraren tillåter inresa och om det tillkommer extra avgifter.

 

Envägsavgifter

 

Om du inte ska återlämna fordonet på samma plats som där det hämtades upp kan detta medföra extra avgifter. Envägshyran måste också bekräftas med uthyraren. Om du bokar en envägshyra genom vår bokning online kommer vi att återkomma till dig med information om ev. extra avgifter.

 

Barnstol

Utrustning

 

Behöver du en bilbarnstol eller en GPS? På vår hemsida kan du lägga till extra utrustning i förväg, när du gör din bokning. Vi kontrollerar med uthyraren så att din utrustning finns tillgänglig när du ankommer (samt ev. extra avgifter).

 

 
Klicka på bilden nedan för att se hela infografiken
 
Infografik - checklista för biluthyrning
 

 
Välj korrekt hemland
close