Välj korrekt hemland
Sverige
0200 110 460
Vi söker efter de bästa hyrbilspriserna i .
Våra priser är väl värda väntan.


 • Inga avboknings- eller ändringsavgifter

  Du har möjlighet att avboka/ändra upp till 48 h innan upphämtning.
 • Inga kreditkortsavgifter

  Transparenta erbjudanden och bästa prisgaranti.
 • Bästa service sedan 60 år

  Som partner med världens ledande biluthyrningsfirmor.
 • Upphämtningsstation:
  Börja skriva in din önskade destination och välj sedan från de förslag som kommer upp.
 • Upphämtningsstation:
  Din destination kunde inte hittas. Vänligen sök igen.
 • Upphämtningsstation:
  Ange en upphämtningsstation.
 • Återlämningsstation:
  Ange återlämningsstation.
 • Datum:
  Återlämningsdatumet måste vara senare än upphämtningsdatumet.
 • Inresa till Östeuropa:
  Om du ska köra till östeuropeiska länder, vänligen ring oss på 0200 110 460.
 • Samarbetspartner:
  Det finns ingen matchande station för denna återlämningsplats. Vänligen välj en annan återlämningsplats eller upphämtningsplats.
 • Förarens ålder:
  Uppge förarens ålder.
Supplier Logos
Hyrbil BEIRUT

Hyrbil i Beirut, Libanon

Beirut ligger i Libanon och är med sina drygt 2 miljoner invånare landets största stad och även landets huvudstad. Libanon har härjats av krig och oroligheter men nu byggs landet upp igen. Libanon har ett medelhavsklimat med varma somrar och svalkande brisar. Staden ligger vackert vid kusten och bjuder på många sevärdheter. Om du vill åka utanför Beirut rekommenderas en hyrbil. Kör de ca. 2 milen norrut till La Grotte de Jeita - ett grottsystem av kristalliserad sten. Sedan 2009 har Libanon blivit ett säkert land och turismen har ökat lavinartat. Ta del av Beiruts och Libanons gömda skatter innan alla andra! Boka biluthyrning i Beitut och upplev mer på din semester.

Hyr bil i Beirut

Biluthyrning i Libanon skiljer sig mycket ifrån biluthyrning i Sverige. Tempot i trafiken är högt och kvaliteten på vägar är bitvis mycket dålig. Vi rekommenderar att du undviker att ta dig runt med bilhyra i Beirut under rusningstid. För att kunna hyra bil i Libanon måste du ha fyllt 23 år. Du måste ha haft giltigt körkort i minst 2 år samt kunna uppvisa ett internationellt körkort, utöver ditt svenska. Har du frågor kring biluthyrning tveka inte att kontakta oss via telefon eller mail.

 

Billig biluthyrning med Auto Europe

Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 50 års erfarenhet av branschen. Genom unika avtal med biluthyrningsföretag som Avis, Budget och Europcar erbjuder vi inte bara kvalitetsbilar utan också låga priser. Låt Auto Europe hjälpa dig med hyrbil nästa gång du ska ut och resa. Har du frågor kan du alltid ringa vår kundtjänst i München gratis på telefon: 0200 110 460.

 

Hyrbil Beirut
Välj korrekt hemland
close