Välj korrekt hemland
Sverige
Språk  
Vi söker efter de bästa hyrbilspriserna i .
Våra priser är väl värda väntan.
Sök hyrbil

 • Inga avboknings- eller ändringsavgifter

  Du har möjlighet att avboka/ändra upp till 48 h innan upphämtning.
 • Inga kreditkortsavgifter

  Transparenta erbjudanden och bästa prisgaranti.
 • Bäst på service sedan 60 år

  Som partner med världens ledande biluthyrningsfirmor.
 • Upphämtningsstation:
  Börja skriva in din önskade destination och välj sedan från de förslag som kommer upp.
 • Upphämtningsstation:
  Din destination kunde inte hittas. Vänligen sök igen.
 • Upphämtningsstation:
  Ange en upphämtningsstation.
 • Återlämningsstation:
  Ange återlämningsstation.
 • Datum:
  Återlämningsdatumet måste vara senare än upphämtningsdatumet.
 • Inresa till Östeuropa:
  Om du ska köra till östeuropeiska länder, vänligen ring oss på 0208 885 27 eller 0208 885 28 (från mobil).
 • Det finns ingen matchande station för denna återlämningsplats. Vänligen välj en annan återlämningsplats eller upphämtningsplats.
 • Förarens ålder:
  Uppge förarens ålder.
Auto Europe samarbetar med: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Utvärderad av: ALF - March 3, 2018
 • Bra med de nya möjligheterna till Zero Excess som ger möjlighet till "riktig" supercover där man slipper kräva ut pengar till självrisk i efterhand. Detta till till ett bra pris.
Yorkshires hedar

 

Yorkshires hedar: Från Kirkbymoorside till York


Yorkshire hedarna

 

Yorkshire hedarna är en av de största hedområdena i Storbritannien, men det är inte enda anledningen till att regionen är populär. 

En annan anledning är nationalparken som sträcker sig över 850 km över Scarbourough, Whytby och Kirkbymoorside. Under våren är området en riktig turistmagnet, med sin blommande ljung som målar de böljande kullarna i en underbar violett färg.

Hedarna erbjuder entusiastiska förare härliga rutter från Kirkbymoorside över Malton till York. Många besökare räknar York som en av höjdpunkterna när de besöker Storbritannien. På din roadtrip resa genom Yorkshires hedar kommer Auto Europa visa dig de bästa turist-och sightseeing attraktionerna och dolda pärlor, som kommer att göra din resa till ett riktigt äventyr.


Yorkshire hedarna överblick 


 

Roadtrip Kirkbymoorside      Road Trip Pickering

 

Roadtrip Malton       Roadtrip York

 

RuttAvståndKörtidHuvudväg
Kirkbymoorside till Pickering
11 km14 minuterA170
Pickering till  Malton
15 km16 minuterA169
Malton till York
31 km 36 minuterA1(M) till A1

 

Yorkshires hedar Road Trip Dag 1: Upptäck Kirkbymoorside

 

Kirkbymoorside

Vår resa börjar vid den södra kanten av Yorkshire hedarna med en roadtrip resa till Kirkbymoorside. Den antika och gammeldags känslan i denna stad kan hittas i de religiösa och arkitektoniska sevärdheterna, inklusive Saint församling, som går tillbaka till 1300-talet, liksom St. Tchad, Bethel Chapel och Quaker Meeting House.


Road Trip Kirkbymoorside EnglandOm du är en entusiastisk golfare, glöm då inte dina klubbor hemma, eftersom Kirkbymoorside erbjuder en golfbana med 18 hål. Med en hyrbil i Kirkbymoorside, kan du också njuta av några underbara vandringsleder, cykla mountainbike eller helt enkelt promenera genom de vackra landskapet de södra hedarna har att erbjuda.

 

Ditt fysiska välbefinnande kommer också att tas om hand på exempelvis Bridget's A Slice of Heaven, där du kan gotta dig i de härlig frukost eller brunch alternativ. Du kan hitta bra fish and chips på Lemon Tree, och praktiskt och bekvämt boende erbjuds på Lion Inn Blakey Ridge York. Nästa stopp på vår roadtrip resa genom Yorkshires hedar är byn Pickering.

 

Extra information: Kirkbymoorside

 

Tillbaka till toppen


 

Yorkshires hedar Road Trip Dag 2: Pickering 

 

Road Trip Pickering

 

När du åter igen befinner dig på vägen, fortsätter roadtrip resan till Pickering via A170 i sydlig riktning. Din resa bör utan tvekan inkludera ett stopp vid sagolika byn Pickering. En gång i tiden en köping, under årens lopp har Pickering växt till en turistattraktion.


Under din vistelse i Pickering bör du inte missa de medeltida väggmålningarna, som finns i Pickering Parish Church. Andra populära attraktioner som du enkelt kan nå med en hyrbil i Pickering är slottet, Beck Isle Museum och North Yorkshire Moors Railway.

PickeringEfter att ha besökt så många turistattraktioner är du säkert sugen på något gott att äta. Lyckligtvis är detta problem enkelt löst i Pickering som erbjuder en mängd olika traditionella tea houses, bistros och kaféernära i närheten av de vackra butikerna i centrum. De bästa ställena att mätta din hungerpå  är Capplemans Fish and Chips Restaurant, Dale Head Farm Tea Garden, Willow Bistro och Middleton Post Office Tea Parlour.

När du sedan är mått och belåten fortsätter resan genom Yorkshires hedar i riktning mot A169 till Malton. A169, även känd som Malton Road, erbjuder storslagna vyer över några av de största gårdarna i England. Avfart A64 tar dig sedan till Malton.

När du har nått Malton, rekommenderar vi att du tillbringar minst en natt i den vackra stad, som har mycket att erbjuda besökare. Hitta först ett mysigt hotell att ta in på  och njut av en måltid på en av stadens bästa restauranger, såsom Kingfisher Cafe, The Farmhouse bakery eller Rory Bar. Du kan även njuta av tysk mat, på Mount Hotel German Bar och Restaurang. Efter middagen kan du njuta av en drink på en av de lokala pubarna - The Royal Oak är ett bra alternativ.


Tillbaka till toppen


 

Yorkshires heder Road Trip Dag 3: Museer i Malton 


Malton Road Trip Yorkshires hedar

 

Malton är ganska litet jämfört med andra engelska städer, men de små byarna har fortfarande mycket att erbjuda. Det finns några intressanta museer, såsom det mycket populära militära museumet Eden Camp. För konstälskare är ett besök i Robert Fuller Gallery väl värt ett besök. Om vädret tillåter, bör du passa på att köra din hyrbil från Malton till Scrampston Walled Garden. En annan möjlig attraktion nära Malton är Wolds Way Collection.


MaltonFlamingo Land, en av de bästa nöjesparkerna i Storbritannien, ligger nära Malton. Historieintresserade bör utan tvekan besöka St.Mary's Priory Church. För boende kan vi rekommendera följande hotell: Old Lodge, Talbot Hotel och Burlythorpe House. Mer prisvärda alternativ är naturligtvis också tillgängliga, inklusive Lime Kiln House Bed & Breakfast, Brawby Grange Bed & Breakfast och Cross Keys Bed & Breakfast.  Här hittar du enkla och bekväma rum till privärda priser där frukost ingår.

 

 


 Tillbaka till toppen


 

Yorkshires hedar Road Trip Dag 4: Kulturella York 

 

Roadtrip York

Vi fortsätter vår roadtripresa från Malton mot York. Under rutten kan du njuta av den vackra utsikten längs A64.

Det är klokt att avsluta roadtrip resan i York, eftersom det är en av de mest populära turistmålen i Storbritannien. Staden har ett stort kulturutbud, historiska och religiösa höjdpunkter. Du kommer inte ångra dig om du spenderar lite extra tid att utfroska i York.

YorkUnder din vistelse i York, bör du definitivt besöka National Railway Museum, liksom York Maze, Holy Trinity Church, York City Walls och Museum Gardens. York Minster and Merchant Adventurer Hall är också ett måste för alla turister. Stora shoppingmöjligheter erbjuds i Coppergate, Swinegate och Micklegate.

Många festivaler äger rum i York varje år. Se till att du kontrollerar i förväg vilka händelser som kommer att hållas under ditt besök, så att du inte missar något! I september, till exempel, kan du besöka den årliga matfestivalen och York Beer Festival.

En sann engelsk stad kan naturligtvis också erbjuda besökare ett stort utbud av pubar, barer och nattklubbar. Besök Hyena Lounge Comedy Club för ett gott skratt, eller njut av en öl på York Tap, en pub som verkligen är rik på historia, ett stenkast från centralstationen. The Olde Starr (idag kallas den Taylor Walker Pub) har varit en del av Yorks pubscen sedan 1644, och erbjuder besökare  fem olika barer samt en uteplats att njuta av.


Den kulinariska scenen i staden erbjuder något för alla smaker. Om din resebudget redan nått sin gräns vid det här laget av vår roadtrip resa, rekommenderar vi att äta på en av de många pubar, där du kan hitta en enkel, snabb måltid till ett överkomligt pris. De som letar efter en high-end dining erfarenhet kommer att vara nöjd med ett besök på The Blue Bicycle, nitton, Meltons eller Cedar Court Grand.

York är även känt runt om i världen för en riktigt kuslig attraktion. Enligt legenden strövar ett berusat spöke omkring i de mörka gränderna i staden på natten! Med din hyrbil i York, är du väl rustad för att besöka alla sevärdheter och attraktioner.

 

Mer information inför din resa

 

 

Tillbaka till toppen


 

Yorkshires hedar: Planera den perfeka resan med Auto Europe

 

Nu när du vet vad vår roadtrip resa genom Yorkshires heder har att erbjuda, är allt som återstår att boka hyrbil i Storbritannien och förbereda dig för denna unika resa. Observera att det är en bra idé att boka i förväg, på grund av den växande populariteten för York som turistmål. Auto Europe är glada att hjälpa dig att planera din perfekta hyrbilsresa.

Välj korrekt hemland
close