Välj korrekt hemland
Sverige
Språk  
Vi söker efter de bästa hyrbilspriserna i .
Våra priser är väl värda väntan.
Sök hyrbil

 • Inga avboknings- eller ändringsavgifter

  Du har möjlighet att avboka/ändra upp till 48 h innan upphämtning.
 • Inga kreditkortsavgifter

  Transparenta erbjudanden och bästa prisgaranti.
 • Bäst på service sedan 60 år

  Som partner med världens ledande biluthyrningsfirmor.
 • Upphämtningsstation:
  Börja skriva in din önskade destination och välj sedan från de förslag som kommer upp.
 • Upphämtningsstation:
  Din destination kunde inte hittas. Vänligen sök igen.
 • Upphämtningsstation:
  Ange en upphämtningsstation.
 • Återlämningsstation:
  Ange återlämningsstation.
 • Datum:
  Återlämningsdatumet måste vara senare än upphämtningsdatumet.
 • Inresa till Östeuropa:
  Om du ska köra till östeuropeiska länder, vänligen ring oss på +46 10 888 66 52.
 • Det finns ingen matchande station för denna återlämningsplats. Vänligen välj en annan återlämningsplats eller upphämtningsplats.
 • Förarens ålder:
  Uppge förarens ålder.
Auto Europe samarbetar med: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Utvärderad av: NICLAS - September 15, 2017
 • Denna gång inga problem, eftersom jag bara sökte på Münchens flygplats. Men jag har för mig att det är krångligare om man vill söka i en viss stad. Då kan man ibland behöva gå in separat på varje uthy ... rningsplats och det äer jobbigt. I en storstad kanske detta är nödvändigt, eftersom stationerna då kan ligga flera mil från varandra. Men jag sökte tidigare på Luleå och då vill jag gärna ha alla träffar i centrum samtidigt, om det går. Kanske fungerar det, men jag minns det som ett problem.
 • Läs mer
 • Utvärderad av: HANS G - June 30, 2017
 • Tycker Auto Europe fungerar väldigt bra och de uthyrare vi anlitat har i de flesta fall varit mycket bra. Enda gången vi kännt oss lurade var i Palermo, där vi anklagades för en spricka i ett bakljus, ... knappt synligt, som vi fick en absolut uppfattning om också hade drabbat fler och kanske har fortsatt. lite av en set-up. Löstes me "local encouragement"
 • Läs mer
Standard / Full Size | Auto Europe

 

Grå hyrbil i standard eller Full Size bilklass på en väg

 

Hyrbilar i standardklassen och Full Size-klassen

en vit hyrbil i standardklass och Full Size-klass

 

En hyrbil i standardklassen är det perfekta valet för dig som lägger särskild vikt vid komfort för fem personer och stort bagageutrymme. Bilar i standardklassen är generellt ganska breda, och det ska inte vara några problem med att få plats med med tre bälteskuddar i baksätet. Exempel på modeller inom denna kategori är Citroën C5, Skoda Octavia och Ford Mondeo.

 

 

Den största skillnaden från standardklassen, vars totala storlek är jämbördig med en bil i Full Size-klassen, är att en hyrbil i Full Size-klassen är det perfekta valet för dig som lägger särkild vikt vid passagerarkomfort. Dock kommer detta extra passagerarutrymme på bekostnad av bagageutrymmet. Bilar i Full Size-klassen rymmer alltså upp till 5 personer med riktigt hög komfortnivå för alla medresenärer. Vanliga modeller i denna bilklasskategori är Mercedes C-Klass, BMW 3-serie och Opel Omega.

 

 

Vad du behöver veta om bilar i standardklass och Full Size-klass

 

En röd bil på en vacker bergsväg, på väg in i en tunnel genom berget.

Genom vårt samarbete med internationella, välkända uthyrningsfirmor kan Auto Europe erbjuda en mångd olika bilar att välja på i både standardklassen och Full Size-klassen världen över. Jämför priserna mellan våra olika samarbetspartners och boka det bästa priset. Vill du ta reda på mer information kring ett bolag kan du läsa våra kunders egna recensioner från upphämtningsstationen. Till vänster hittar du vår sökmotor, där du kan leta reda på tillgängliga bilar. Vad sägs till exempel om att hämta ut din bil i Genève? De kraftiga motorerna på fordonen i dessa bilkategorier kommer verkligen till sin rätta uppför de branta Alperna.

 

 

Standard- och Full Size-klassens historia

 

Det amerikanska uttrycket "full-sized car" introducerades som ett marknadsföringsverktyg av de amerikanska biltillverkarna Ford, General Motors och Chrysler. Planen var att de ville urskilja sina större och bättre utrustade fordon mot de nya, mindre bilarna i mellan- och kompaktklassen, som producerades av deras konkurrenter och som började ändra synen på vad som är en standardstorlek på en bil, då bilar i nuvarande standard- och Full Size-klass var normen innan det.

 

För- och nackdelar med bilar i standard- och Full Size-klass

Lyxig inredning i ek och bekväm inredning med bilstolar i läder med mycket utrymme inuti en hyrbil Ful Size-klassen

 

I de flesta fall påverkas valet av hyrbil av vilken typ av bil man kör privat. Föredrar man hellre att köra en mindre bil behöver man ändå ibland mer utrymme, framför allt när man är på semester. Se till att vänja dig med den nya storleken de första kilometrarna och parkera i början där det finns gott om manöverutrymme innan du börjar försöka dig på snåriga fickparkeringar. För de som kör stora, välutrustade bilar privat kan växellådan i en mindre hyrbil vara en negativ faktor till en början. Givetvis spelar budgeten alltid en viktig roll i valet av hyrbil och bilar i dessa två kategorier kommer att kosta lite mer än bilar i mindre kategorier. Men, om det är en bekväm, sofistikerad resa där du slipper tänka på bagageutrymme och få stela ben på grund av för lite benutrymme som du är ute efter, kommer du definitivt att få valuta för din pengar.

 

Lädersäten, taklucka, premiumljud i stereon och den bästa utrustningen från blinkers till motor är standard i dessa bilar, likaså är säkerheten hög för samtliga passagerare. På grund av bilens storlek och vikt är bilarna utrustade med ett mycket bra chassi, vilket tillsammans med den högkvalitativa fjädringen också gör att du inte lägger märke till gropiga vägar.

 

 

Hyr de bästa bilarna i standard- och Full Size-klass

 

Exempel på tre bilar i Full Size-klassen från vår bokningsmaskin

I standard- och Full Size-klassen finns ett stort urval av olika hyrbilar. Du kan boka allt från vanliga sedaner till coupéer, kombivagnar, minibussar, cabriolets och stadsjeepar.

 

En Audi A4 imponerar med sin snygga design och erbjuder upp till fem bekväma säten för sina passagerare medan en Mercedes SLK förgyller din semester med extra njutning, samtidigt som den är billig att hyra jämfört med liknande, högklassiska modeller.

 

Om du behöver en bil för mer än fem personer kan vi arrangera en Renault Espace för att möta ditt behov. Den franska minibussen kan hantera upp till 7 passagerare och vi kan även arrangera en hyrbil för upp till 9 personer i Europa. Ta med hela släkten och utforska Innsbruck innan ni åker vidare till alptopparna för att njuta av värdens bästa liftsystem.

 

Hur du bokar din högkvalitativa hyrbil

 

Låt inte bara priset avgöra vilken hyrbil du bokar, utan titta även på våra egna kunders omdömen av bolaget du är intresserad av. För ytterligare kan du ringa oss på +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil) och prata med våra hyrbilsexperter, innan du bestämmer dig för vilken bil som bäst passar ditt behov..

 

 

Läs mer om våra hyrbilskategorier

 

Välj korrekt hemland
close