Välj korrekt hemland
Sverige
Språk  
Vi söker efter de bästa hyrbilspriserna i .
Våra priser är väl värda väntan.
Sök hyrbil

 • Inga avboknings- eller ändringsavgifter

  Du har möjlighet att avboka/ändra upp till 48 h innan upphämtning.
 • Inga kreditkortsavgifter

  Transparenta erbjudanden och bästa prisgaranti.
 • Bäst på service sedan 60 år

  Som partner med världens ledande biluthyrningsfirmor.
 • Upphämtningsstation:
  Börja skriva in din önskade destination och välj sedan från de förslag som kommer upp.
 • Upphämtningsstation:
  Din destination kunde inte hittas. Vänligen sök igen.
 • Upphämtningsstation:
  Ange en upphämtningsstation.
 • Återlämningsstation:
  Ange återlämningsstation.
 • Datum:
  Återlämningsdatumet måste vara senare än upphämtningsdatumet.
 • Inresa till Östeuropa:
  Om du ska köra till östeuropeiska länder, vänligen ring oss på +46 10 888 66 52.
 • Det finns ingen matchande station för denna återlämningsplats. Vänligen välj en annan återlämningsplats eller upphämtningsplats.
 • Förarens ålder:
  Uppge förarens ålder.
Auto Europe samarbetar med: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Utvärderad av: NICLAS - September 15, 2017
 • Denna gång inga problem, eftersom jag bara sökte på Münchens flygplats. Men jag har för mig att det är krångligare om man vill söka i en viss stad. Då kan man ibland behöva gå in separat på varje uthy ... rningsplats och det äer jobbigt. I en storstad kanske detta är nödvändigt, eftersom stationerna då kan ligga flera mil från varandra. Men jag sökte tidigare på Luleå och då vill jag gärna ha alla träffar i centrum samtidigt, om det går. Kanske fungerar det, men jag minns det som ett problem.
 • Läs mer
 • Utvärderad av: HANS G - June 30, 2017
 • Tycker Auto Europe fungerar väldigt bra och de uthyrare vi anlitat har i de flesta fall varit mycket bra. Enda gången vi kännt oss lurade var i Palermo, där vi anklagades för en spricka i ett bakljus, ... knappt synligt, som vi fick en absolut uppfattning om också hade drabbat fler och kanske har fortsatt. lite av en set-up. Löstes me "local encouragement"
 • Läs mer
Minibuss | Auto Europe

Hyra minibuss i Europa och övriga världen!

En grå minibuss från Auto Europe

Vi på Auto Europe vet hur praktisk en minibuss kan vara, särskilt för en familjesemester eller för vilken grupp som helst som ska resa runt med mycket bagage. Med en hyrbil ur minibusskategorin får du många fördelar. Det finns alltid en naturlig samlingspunkt, gott om utrymme inne i bilen vilket gör att det inte känns lika instängt under långa färdsträckor, man har alltid har någon att prata med om man blir uttråkad samt att det är väldigt enkelt att resa runt till olika sevärdheter snabbt och smidigt. Testa att hämta upp en minibuss i Berlin och utforska staden innan du reser vidare på Autobahn till andra delar av Tyskland eller Europa.

 

Varför du ska hyra en minibuss med Auto Europe

 

Det finns flera skäl till varför du ska hyra en minibuss av Auto Europe. Främsta anledningen är givetvis det extra utrymmet du får och som alltid till marknadens lägsta priser när du bokar med oss. Men vad de flesta inte tänker på är att du även efter din hyra kan utnyttja vår kundtjänstavdelning för fakturafrågor eller annan återkoppling!

 

En vit minibuss från Mercedes

 

Mer utrymme - I en minibuss finns det onekligen extra utrymme för bagage, något som är riktigt prisvärt med tanke på att du slipper kånka runt med din packning och gång på gång försöka trycka in den i taxibilar, bussar och tåg. Direkt när du fått nyckeln kan du öppna upp de två stora dörrarna där bak, lasta in ditt bagage och påbörja din resa! Oavsett om du behöver en minibuss för 15 personer eller bara kanske för 7 personer, kan vi arrangera detta åt dig. Vi har möjlighet att leverera hyrbilar på hela 20.000 stationer i 180 länder.

 

Kostnaden - När ni reser med en stor grupp personer, som till exempel på en affärsmässa i Düsseldorf kostar det inte mer än om varje enskild person skulle hyra en bil var för sig eftersom skatter, vägtullar, navigationsystem och försäkringar behövs på flera bilar, till skillnad från när ni bara hyr en bil. Dessutom minskar sannolikheten för skada eller stöld. Med en minibuss sparar hela gruppen både tid och pengar!

 

Stilen
När du hyr en minibuss behöver du inte offra stil för funktion! Auto Europe samarbetar med många uthyrare runt om i världen, vilket innebär att vi kan erbjuda minibussar i premium- och lyxklassen som till exempel Mercedes Viano.

 

 

 

Hur du bokar din minibuss

 

en person håller upp bilnycklar framför en vit minibuss

För att kunna erbjuda dig de bästa priserna på hyrbilar världen över, samarbetar Auto Europe med de största och främsta biluthyrnigsföretagen i branschen. Då vi kan arrangera upphämtning på över 20.000 olika destinationer i 180 olika länder, kan du enkelt välja vart du vill hämta ut din bil, vare sig det är på flygplatsen eller inne på ett stadskontor inne i Frankfurt - när du bokar minibuss med Auto Europe är båda alternativen möjliga!

 

 

Hur du bokar en minibuss i 3 enkla steg

 

Måste du hyra en minibuss? Då har du hittat rätt! Auto Europe är specialister på att leta fram minibussar åt våra kunder till det lägsta priset och kan assistera dig i valet av hyrbil, så att du får ett fordon som passar dina behov och budget. Vi är naturligtvis medvetna om att våra kunder lägger en stor vikt vid en enkel, säker och prisvärd bokningsprocess, av denna anledning arbetar vi ständigt med utveckling och förbättring av våra bokningsprocesser. Med 3 enkla steg "Sök", "Välj" och "Boka" kan du snabbt och säkert hyra din minibuss. Du kan också välja att ringa vår hjälplinje och prata med våra svensktalande hyrbilsexperter som finns tillgängliga på +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil) alla dagar i veckan.

 

Vilken minibuss är den rätta för dig?

 

en vit minibuss på en asfalterad väg med grön skog i bakgrunden Minibuss för flera personer
Vi kan arrangera minibussar för 7, 9 och 15 personer. 

 

En grå Mercedes Sprinter Mercedes Sprinter
Utrymme, Stil och lyx är standard när du hyr en Mercedes Sprinter.
    
En svart Mercedes-Benz Viano i stadsmiljö Mercedes-Benz Viano
Med en Mercedes Viano åker du bekvämt och med stil.
En kvinna som sitter i en blå minibuss får ett par bilnycklar från en person Envägshyra
Kontakta oss så tar vi reda på tillgänglighet och envägsavgift

 

Läs mer om våra hyrbilskategorier

 

Välj korrekt hemland
close