Välj korrekt hemland
Sverige
Språk  
Vi söker efter de bästa hyrbilspriserna i .
Våra priser är väl värda väntan.
Sök hyrbil

 • Inga avboknings- eller ändringsavgifter

  Du har möjlighet att avboka/ändra upp till 48 h innan upphämtning.
 • Inga kreditkortsavgifter

  Transparenta erbjudanden och bästa prisgaranti.
 • Bäst på service sedan 60 år

  Som partner med världens ledande biluthyrningsfirmor.
 • Upphämtningsstation:
  Börja skriva in din önskade destination och välj sedan från de förslag som kommer upp.
 • Upphämtningsstation:
  Din destination kunde inte hittas. Vänligen sök igen.
 • Upphämtningsstation:
  Ange en upphämtningsstation.
 • Återlämningsstation:
  Ange återlämningsstation.
 • Datum:
  Återlämningsdatumet måste vara senare än upphämtningsdatumet.
 • Inresa till Östeuropa:
  Om du ska köra till östeuropeiska länder, vänligen ring oss på +46 10 888 66 52.
 • Det finns ingen matchande station för denna återlämningsplats. Vänligen välj en annan återlämningsplats eller upphämtningsplats.
 • Förarens ålder:
  Uppge förarens ålder.
Auto Europe samarbetar med: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Utvärderad av: NICLAS - September 15, 2017
 • Denna gång inga problem, eftersom jag bara sökte på Münchens flygplats. Men jag har för mig att det är krångligare om man vill söka i en viss stad. Då kan man ibland behöva gå in separat på varje uthy ... rningsplats och det äer jobbigt. I en storstad kanske detta är nödvändigt, eftersom stationerna då kan ligga flera mil från varandra. Men jag sökte tidigare på Luleå och då vill jag gärna ha alla träffar i centrum samtidigt, om det går. Kanske fungerar det, men jag minns det som ett problem.
 • Läs mer
 • Utvärderad av: HANS G - June 30, 2017
 • Tycker Auto Europe fungerar väldigt bra och de uthyrare vi anlitat har i de flesta fall varit mycket bra. Enda gången vi kännt oss lurade var i Palermo, där vi anklagades för en spricka i ett bakljus, ... knappt synligt, som vi fick en absolut uppfattning om också hade drabbat fler och kanske har fortsatt. lite av en set-up. Löstes me "local encouragement"
 • Läs mer
Mellanklass | Auto Europe

 

Du kan hyra en bil i mellanklassen med Auto Europe

 

Hyrbil i mellanklassen världen över

En fin hyrbil i mellanklassen

 

En bil i mellanklassen är den perfekta bilen för en familjesemester eller för mindre grupper! Mellanklassen ger gott om utrymme för bilens passagerare och bagage. Den vanligaste modellen i mellanklassen är Ford Mondeo och VW Passat. Dessa modeller kan rymma upp till 5 personer och har i snitt 15 till 17 kubikmeter lastutrymme, detta motsvarar ungefär tre till fyra medelstora ryggsäckar eller väskor.

 

 

Hyr en bil i mellanklassen

 

En bild på en smal gata någonstans i Europa

 

Planerar du att hyra en bil i Europa, till exempel i Bryssel och behöver en billig, medelstor bil? Auto Europe samarbetar med flera av de största bolagen på marknaden och kan erbjuda dig den bästa och billigaste hyrbilen till din nästa semester eller affärsresa. Ta reda på varför bilar i kategorin mellanklass är perfekta för din nästa resa.

 

 

 

 

Mellanklassens historia  

 

På 1960-talet började den genomsnittliga storleken på fordon öka i allmänhet och på mellanklass-sedaner i synnerhet. Utvecklingen ledde till att mellanklassbilarna på 60-talet var lika stora som 50-talets Full Size-klasser. Emellertid minskade storleken på mellanklassbilarna när bensinpriserna ökade och tog sin nuvarande form som en bränsleekonomisk familjebil. När du bokar en mellanklassbil med Auto Europe får du därmed en bränslesnål bil med tillräckligt utrymme för samtliga medpassagerare som också har tillräckligt stort bagageutrymme för en komfortabel och stressfri semester!

 

För- och nackdelar med en mellanklassbil

 

Denna kategori är perfekt för små familjer eller små grupper med ett behov av gott om ben- och bagageutrymme.

En kvinna lutar sig djupt in i sin bils bagageutrymme

 

Den robusta karossen av en medelklassbil ger dig den trygghet du behöver i okända miljöer, som på gatorna i München eller på Autobahn. Samtidigt är den liten och smidig nog för att kunna hantera trängre, europeiska städer med smalare gator.

 

Om du inte är van att köra ett fordon av denna storlek, bör du vara extra försiktig när du kör genom smala gator, gränder och på parkeringsplatser till en början innan du vant dig med bilen.

 

 

 

Det bästa med mellanklassbilar: Gott om utrymme för lite pengar

 

Oavsett om du är intresserad av en sedan, SUV, coupé eller kombi i mellanklassen kan Auto Europe erbjuda dessa bilar världen över. Exempel på olika bilar i mellanklassen är BMW 1-serie: en stilren, rymlig sedan för upp till fem personer, med automat- eller manuell växellåda. Du kan också sätt guldkant på din resa med en Audi A3 Cabriolet, som är både praktisk och bekväm trots att den är en cabriolet.

 

En kvinna sitter bakom ratten i en mellanklassbil och tittar åt höger

 

Även VW Passat kan klassas som en mellanstor bil. Denna klassiska familjebil finns också med automatisk växellåda om du till exempel skulle vilja hyra bil i London eller i andra städer i länder med vänstertrafik. Om du föredrar ett större fordon men tycker att mellanklassen är en bra storlek för dig, kan de mellanstora SUV-bilarna VW Touareg eller Audi Q7 vara den perfekta storleken för dig.

 

 

 

Boka din medelstora hyrbil med Auto Europe idag

 

Utnyttja fördelarna med Auto Europe: låga priser, ett brett utbud av fordon från välkända uthyrningsföretag samt svensktalande kundtjänst på +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil). Våra medarbetare är experter på hyrbilar och kan svara på alla dina frågor.

 

Läs mer om våra hyrbilskategorier

 

Välj korrekt hemland
close