Välj korrekt hemland
Sverige
Språk  
Vi söker efter de bästa hyrbilspriserna i .
Våra priser är väl värda väntan.
Sök hyrbil

 • Inga avboknings- eller ändringsavgifter

  Du har möjlighet att avboka/ändra upp till 48 h innan upphämtning.
 • Inga kreditkortsavgifter

  Transparenta erbjudanden och bästa prisgaranti.
 • Bäst på service sedan 60 år

  Som partner med världens ledande biluthyrningsfirmor.
 • Upphämtningsstation:
  Börja skriva in din önskade destination och välj sedan från de förslag som kommer upp.
 • Upphämtningsstation:
  Din destination kunde inte hittas. Vänligen sök igen.
 • Upphämtningsstation:
  Ange en upphämtningsstation.
 • Återlämningsstation:
  Ange återlämningsstation.
 • Datum:
  Återlämningsdatumet måste vara senare än upphämtningsdatumet.
 • Inresa till Östeuropa:
  Om du ska köra till östeuropeiska länder, vänligen ring oss på 0208 885 27 eller 0208 885 28 (från mobil).
 • Det finns ingen matchande station för denna återlämningsplats. Vänligen välj en annan återlämningsplats eller upphämtningsplats.
 • Förarens ålder:
  Uppge förarens ålder.
Auto Europe samarbetar med: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Utvärderad av: JAN-IVAR - March 30, 2017
 • Jag hyr bil ofta och denna gång var det allra bästa jag någonsin upplevt och inga problem fanns. Trevligast var att Ni skickade ett meddelande till mig om att bilen var tillbaka helt OK samt hur långt ... vi hade kört. Att boka en bil var hur enkelt som helst. Jag återkommer och har redan bokat en bil vid en flygresa till Kiruna. Tusen tack.
 • Läs mer
Hyrbilskategorier

Översikt - hyrbilskategorier hos Auto Europe

 

Auto Europe erbjuder ett brett utbud av fordonskategorier i över 180 länder i världen. För singlar och par passar en minibil/ekonomiklass kanske perfekt för korta utflykter på resmålet. Är man en familj som behöver mer utrymme bör man alla gånger välja en större bilkategori som ex. en mellanklass eller kanske en Minibuss.

Översikt hyrbilskategorier

 

Här ser du en översikt över de allra mest populära fordonskategorierna och modellerna bland Auto Europes kunder. För att få mer information klickar du på vald kategori. Vi hoppas att denna information ska förenkla ditt val av en passande hyrbilskategori.

 

Miniklass

 

Miniklassen är den minsta hyrbilskategorin hos Auto Europe. Här hittar du de allra billigaste hyrorna och de allra mest bränslesnåla fordonen. En minibil passar utmärkt till en kort dagsutflykt eller då man besöker städer och inte är fler än 2-4 personer med lite bagage.

>> Läs mer om miniklassbilar

Hyrbil miniklass

 

Ekonomiklass

 

Liten, smidig och sparsam. Ekonomiklassen är det bästa alternativet vid korta och medellånga utflykter för max 2 personer med packning. Naturligtvis passar den även för 4 personer som vill åka en kort sträcka till stranden, centrum eller till en viss destination.

>> Läs mer om Ekonomiklassbilar

Hyrbil ekonomiklass

 

Kompaktklass

 

En bil i kompaktklassen utmärker sig genom sin sparsamma bränsleförbrukning och genom mer plats, jämfört med ekonomiklassbilen. I denna kategori får upp till 3 små till medelstora resväskor plats.

>> Läs mer om hyrbilar i kompaktklassen

Hyrbil kompatklass

 

Mellanklassen

 

Resenärer som gärna vill ha ökad komfort men för en rimlig penning hittar det perfekta fordonet i mellanklassen. Upp till fyra medelstora resväskor får utan problem plats i bagageutrymmet.

>> Läs mer om hyrbilar i mellanklassen

Hyrbil mellanklass

 

Standard / full size-klassen

 

Boka en hyrbil i standard / Full Size-klassen och njut av härlig komfort i dessa underbara fordon. Bilar i dessa två fordonskategorier erbjuder många angenäma funktioner och dessutom riktigt gott med plats för väskor och passagerare.

>> Läs mer om hyrbilar i standard / Full Size-klassen

standard / Full Size-klass hyrbil

 

Lyxklass

 

Om du vill hyra ett fordon av ypperta klass och med den allra bästa komforten väljer du lyxkategorin hos Auto Europe. Unna dig en ultimat och lyxig körupplevelse. Här hittar du flertalet sportbilsmärken och bilar ut premiumsegmentet från våra partners.

>> Läs mer om lyxbilar

Hyra lyxbil

 

Cabriolet

 

Njut av fullkomlig frihet och hyr en cabriolet med Auto Europe. Kom närmare naturen och gör din semester till en oförglömlig upplevelse. Läs mer om de olika modellerna och det stora urvalet när du bokar en lyxigare bil.

>> Läs mer om att hyra en cabriolet

Hyra cabriolet

 

SUV

 

Stor, säker och ytterst rymlig. Så utmärker sig ett fordon i SUV-kategorin. Dessa fordon är perfekta för vintersport och anspråksfullt resande.

>> Läs mer om hyrbilar i SUV-kategorin

Hyra SUV

Minibuss

 

Vill du hyra bil och behöver transportera mycket bagageutrymme men vill trots detta ändå resa bekvämt? Då bör du hyra en minibuss med oss på Auto Europe! En Minibuss passar perfekt för ett resesällskap eller en stor familj med mycket packning.

>> Läs mer om att hyra minibuss

Hyrbil Minibuss

 

Hur bokar jag en hyrbil hos Auto Europe?

 

Boka en hyrbil till din semester med Auto Europe. Var flexibel och mobil med den allra bästa följeslagaren på din resa. Boka nu direkt online på vår hemsida eller kontakta våra hyrbilsspecialister sju dagar i veckan på det kostnadsfria telefonnummret 020 888 527.

Välj korrekt hemland
close