Välj korrekt hemland
Sverige
Språk  
Vi söker efter de bästa hyrbilspriserna i .
Våra priser är väl värda väntan.
Sök hyrbil

 • Inga avboknings- eller ändringsavgifter

  Du har möjlighet att avboka/ändra upp till 48 h innan upphämtning.
 • Inga kreditkortsavgifter

  Transparenta erbjudanden och bästa prisgaranti.
 • Bäst på service sedan 60 år

  Som partner med världens ledande biluthyrningsfirmor.
 • Upphämtningsstation:
  Börja skriva in din önskade destination och välj sedan från de förslag som kommer upp.
 • Upphämtningsstation:
  Din destination kunde inte hittas. Vänligen sök igen.
 • Upphämtningsstation:
  Ange en upphämtningsstation.
 • Återlämningsstation:
  Ange återlämningsstation.
 • Datum:
  Återlämningsdatumet måste vara senare än upphämtningsdatumet.
 • Inresa till Östeuropa:
  Om du ska köra till östeuropeiska länder, vänligen ring oss på 0208 885 27 eller 0208 885 28 (från mobil).
 • Det finns ingen matchande station för denna återlämningsplats. Vänligen välj en annan återlämningsplats eller upphämtningsplats.
 • Förarens ålder:
  Uppge förarens ålder.
Auto Europe samarbetar med: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Utvärderad av: BRIAN - December 3, 2017
 • Enkel och b ra bokning som vanligt. Kollade runt och bäst pris. Bra förklaring till vad saker och ting betyder och vad man behöver veta. Rekommenderar alltid er till vänner/bekanta.
 • Utvärderad av: GUNNAR - November 18, 2017
 • Mycket enkelt att boka med AutoEurope och att hämta ut och lämna tillbaka bilen var mycket enkelt! Hur smidigt som helst. Vi är mycket nöjda både med AutoEurope och även Alamo. Kan absolut rekommender ... a AutoEurope vilket jag redan har gjort! Med vänlig hälsning, Gunnar Hanberg
 • Läs mer
Cabriolet | Auto Europe

 

Cabriolet hyrbil med Auto Europe

 

 

Hyra cabriolet i Europa och världen över

Du kan hyra en cabriolet med Auto Europe

 

Auto Europe erbjuder hyrbilar på 20.000 destinationer i mer än 180 länder. En av de mest populära bilkategorierna, särskilt för resor i Miami är en cabriolet. Njut av vinden och känn obegränsad frihet på vägarna i USA!

 

 

Varför du ska hyra en cabriolet med Auto Europe.

Cabriolet hyrbil med Auto Europe

 

Det finns flera anledningar till varför du ska hyra en cabriolet med Auto Europe. Våra välkända, internationella uthyrare levererar de bästa cabbarna i världen från billiga Fiat 500 till superbilen Ferrari 458 Spider,  så att alla ska få chansen att njuta av solen och naturens väldoftande grönska oavsett hur stor plånboken är. Vi kan arrangera din cabriolet på en mängd olika platser, till exempel i Barcelona. Vårt utbud av modeller är lika brett som antalet destinationer!

 

 

Frihet
Inget fordon ger samma genuina känsla av frihet som en cabriolet från Auto Europe. Att glida runt på en vacker landsväg vid Comosjön eller Route 66 i USA i en vanlig sedan med nervevade rutor är faktiskt inte samma sak, även om man ibland vill intala sig själv detta. Tillåt dig därför att få ut lite mer av din semester genom att boka en speciell upplevelse med Auto Europe. Att hyra en bil med cabriolet är mer än att bara köra en bil, du kör en livststil.

 

Komfort
Vare sig du reser själv, som par eller med hela familjen har de flesta cabriolet-bilarna våra uthyrare erbjuder en hög grad av komfort för alla passagerare. Beroende på hur många ni är som ska med på resan kan vi erbjuda ett brett register från sportiga cabriolet Spider till Mercedes E-Klass.

 

Kostnad
På de flesta destinationer får du gräva lite djupare i plånboken för en cabriolet än när vi arrangerar en vanlig hyrbil. Men, dessa bilar är värt varenda öre på semestern. När du kör runt i din hyrbil med vinden i håret är du en symbol för den bekymmersfria människan med hela livet framför sig. Du bör därför överväga noga om du verkligen ska avstå från en cabriolet om du ska resa mycket på din semester, för en cabriolet kan förvandla en vanlig semester till en riktig drömsemester!

 

Exempelbilar

Hyra Minicooper S Cabrio

 

Våra uthyrningspartners har ett stort antal olika modeller i cabriolet-kategorin. Från Smart ForTwo cabriolet till lyxiga Ferraris eller klassiska Porsche. Naturligtvis kan detta urval också variera från destination till destination. I San Francisco är de vanligaste modellerna Chrysler Sebring och Ford Mustang. Ta reda på vilka modeller som finns tillgängliga i vår bokningsmotor för din destination och reservera en cabriolet redan idag!

 

Destinationer där du kan hämta ut en cabriolet

Boka en cabriolet till din semester

 

Med 20.000 upphämtningsstationer världen över har du många alternativ att välja mellan vart du vill hämta upp din hyrbil. När du låter oss arrangera din bilhyra kan du välja att hämta ut din bil på flygplatsen, inne i centrum eller få den levererad till ditt hotell eller till en önskad adress, så att du kan påbörja din semester på en gång.

 

 

 

Hur du hyr din cabriolet.

 

När du har fattat beslutet att hyra en cabriolet går du in på vår bokningsmotor och söker fram priser för din destination och de datum och tider som du ämnar att använda din hyrbil. Scrolla sedan ner till slutet av de prisförslag du får och du hittar samtliga cabriolet-bilar tillgängliga under cabriolet-kategorin. Du kan också ringa till vårt gratisnummer på 020 888 527 och prata med våra svensktalande hyrbilsexperter. De hjälper gärna till med att informera om priser, tillgänglighet, försäkringar och annat som man behöver tänka på när man hyr bil. Boka din cabriolet-hyrbil idag och spara pengar på våra rabatterade priser och för att försäkra dig om i förväg att du får din cabriolet.

 

Läs mer om våra hyrbilskategorier

 

Välj korrekt hemland
close